گرایشهای کارشناسی ارشد مامایی:
تعریف مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته مامایی: کارشناسی ارشد ناپیوسته مامایی مجموعه ای از آموزش های تئوری، علمی و پژوهشی می تواند باشند که به منظور نیروی انسانی متعهد و ماهر و ایجاد کارآرایی و مهارت علمی و عملی مورد نیاز در زمینه های آموزش، پژوهش و خدمات مامایی و مامایی جامعه نگر، علوم و فنون جدید علم مامایی در اولین مقطع بعد از کارشناسی مامایی ایجاد گردیده است.
۱) کارشناسی ارشد ناپیوسته مامایی جامعه نگر: بدنبال تاثیر عوامل اجتماعی بر سلامت جامعه و دیدگاههای ارائه خدمات مامایی به سمت ارائه خدمات جامعه نگر سوق پیدا کرده است. در این راستا با هدف توسعه دانش مرتبط با مراقبت جامعه نگر در حوزه مامایی دوره کارشناسی ارشد با گرایش مامایی جامعه نگر را ارائه نموده است.
۲) کارشناسی ارشد ناپیوسته مدیریت مامایی : مامایی با گرایش مدیریت متعاقب اهمیت نظارت بر عملکرد حرفه مامایی در بیمارستان ها طراحی شد. فارغ التحصیلان این گرایش می توانند پایان مناسبی برای این حرفه و عملکرد صاحبان این حرفه در مراکز درمانی باشند. همچنین می توانند برای بهبود فرایندهای مدیریتی تصمیم سازی نمایند.
۳) کارشناسی ارشد ناپیوسته آموزش مامایی: دانش آموختگان گرایش آموزش مامایی، با کسب دانش و مهارت های لازم در زمینه مفاهیم نوین مامایی، در راستای اهداف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن فراگیری دروس تخصصی پدیده های نوین در مامایی، بیماریهای زنان و نازایی، فیزیوپاتولوژی، شناخت نوزادان، مشاوره و راهنمایی در مامایی، اپیدمیولوژی خانواده، به یادگیری روش تحقیق و اجرای یک پژوهش در قالب پایان نامه (در حیطه مامایی) می پردازند و همچنین مفاهیمی مثل برنامه ریزی درسی و طراحی و ارزشیابی سیستم آموزشی در زمینه آموزش مامایی را فرا می گیرند.
۴) کارشناسی ارشد ناپیوسته بهداشت باروری: دانش آموختگان گرایش بهداشت باروری، با کسب دانش و مهارت های لازم در زمینه مفاهیم سلامت و حقوق باروری، اپیدمیولوژی خانواده و جامعه، نیاز سنجی، برنامه ریزی و مدیریت خدمات سلامت مادر، کودک و باروری، صلاحیت های ضروری برای ارائه کلیه خدمات حوزه سلامت خانواده از جمله سلامت مادران، کودک سالم، باروری سالم، میانسالان و سالمندان را در مراکز جامع سلامت و حوزه ستادی، سیستم بهداشتی به دست می آورند.
۵) کارشناسی ارشد ناپیوسته مامایی قانونی : ارشد مامایی قانونی متعاقب آسیب های اجتماعی و تاثیر آن بر سلامت زنان و کودکان شکل گرفت . فارغ التحصیلان این گرایش می توانند در شناسایی درمان ارجاع و حمایت از زنان و کودکان آسیب دیده راهگشا باشند.