تاریخچه

پرستاری مراقبت های ویژه از سال ۱۳۶۵ ، همزمان با شکل گیری گروه پرستاری سلامت بزرگسالان  فعالیت داشت و از سال ۱۳۸۷ اولین دوره کارشناسی ارشد مراقبت های ویژه در دانشکده برگزار گردید. گروه پرستاري مراقبت هاي ويژه در سال ۱۳۹۰با هدف ارتقاي كيفيت آموزش نظري و باليني و هدايت فعاليت هاي پژوهشي در حوزه مراقبت هاي ويژه در مقطع كارشناسي ارشد رشته پرستاري مراقبت هاي ويژه شكل گرفت و در سال 1400 اولین دوره کارشناسی ارشد پرستاری اورژانس در دانشکده نیز دایر گردید. فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي گروه شامل همکاری و مشارکت در تدریس تئوری و بالینی دروس پرستاری ویژه در مقطع کارشناسی و دروس اختصاصی پرستاری مراقبت ویژه در مقطع کارشناسی ارشد مراقبت ویژه و اورژانس ویژه، همکاری در ارائه واحدهای مقطع دکترا وراهنمایی و مشاوره پایان نامه های مقطع كارشناسي ارشد پرستاري مرافبت هاي ويژه و رساله هاي مقطع ارشد وبژه و  دكتري پرستاري  می باشد. لازم به ذکر است،گروه پرستاري مراقبت هاي ويژه همواره تعامل با گروههاي ديگر را مورد توجه قرار داده است .

مدیران قبلی گروه :  دکتر احمدرضا یزدان نیک از 1397- 1390، دکتر سمیه غفاری از 1399-1397

ترکیب پرسنلی گروه پرستاری مراقبت های ویژه

• در حال حاضر در گروه پرستاری مراقبت های ویژه 12عضو فعال شامل 2 نفر استاد، 5نفر استادیار، 4نفر مربی هیأت علمی با مدرک کارشناسی ارشد مستقر در بالین ،۱نفر  دکتری پرستاری گذراندن تعهدات  PhDو 1 نفر کارشناس ارشد  غیر هیات علمی  می باشد. همچنین 3 نفر  دانشجوی دکترای پرستاری غیر هیات علمی  با گروه همکاری می نمایند. در حال حاضراز بین اعضای هیات علمی گروه، 3 نفر دانشجوی دکترای پرستاری می باشد.

اعضای گروه علاوه بر فعالیت های آموزشی – پژوهشی مسئولیت های زیر  را  نیز عهده دار بودند و یا هستند:

• دكتر عليرضا ايرج پور:مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
  • دکتر نصراله علیمحمدی: دبیر امور هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
  •  دکتر احمدرضا یزدان نیک: معاون آموزشي دانشکده پرستاری مامایی اصفهان
  •  دکتر شیما صفازاده:  مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مدير نظام پرستاري اصفهان
  • دکتر مریم اقبالی: مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در امور بانوان ، عضو شورای فرهنگی دانشگاه
  • کارشناس پژوهش فعلی گروه :دکتر سمیه غفاری،آقای محمدصادق ابوطالبی

توانمندی ها و وظایف اعضاء گروه

• فعالیتهای اساسی اعضای هیئت علمی گروه ( طبق ماده 01آ یین نامه استخدامی)
    1- آموزشی (نظری و عملی)
    2- پژوهشی
    3- توسعه فردی